مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی و مالیات

با سلام
این متن در شبکه های اجتماعی مطالعه نمودم میخواستم نظرتان را درباره آن اعلام بفرمایید.
با سپاس

"طبق قوانین مالیات بر درآمد وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور اگر فردی در یکی از ماههای سال بازنشسته شود مثلا آبان ؛ تمامی مالیاتهایی که از فروردین تا آبان آن سال از ایشان کسر شده با مراجعه به حسابداری محل خدمت عودت داده می شود . زیرا مالیات به فردی تعلق می گیرد که کل سال در حال اشتغال باشد .
یکی از همکاران مهرماه بازنشسته شدند و با توجه به قانون فوق به حسابداری مراجعه و یک میلیون تومان مالیات پرداختی به ایشان عودت گردید.
جهت دفاع از حقوق همکاران در گروههای عضو ارسال فرمائید."

با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره مالیات جویا شوید