مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام. برادرم بزرگم بدون اطلاعِ برادر محجورم که (در بیمارستان روانی بستری است) و علارغم مخالفت من،تنها با استناد مدارک پزشکی محجور قیم نامه بنام خود اخذ کرده و بعد از تخلیهٔ اسباب زندگی خانه در غیاب من و برادر محجورم که فقط وی در آن زندگی میکرد، قصد فروش خانه را دارد. برای اینجانب که در شهر دیگری زندگی میکنم احضاریه جهت تقسیم ارث ارسال کرده اند. آیا میتوانم به قیم نامه اخذ شده و تخلیه اسباب خانه مسکونی محجور و اموال مشترکمان اعتراض و شکایت کنم؟ از راهنمایی وکلای محترم کمال تشکر رادارم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید دادخواست تحریر ترکه ومهر وموم ترکه را بنمایید.روال اخذ قیومیت صحیح طی شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید ولی شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تحریر ترکه و مهر و موم ترکه دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به قیمومیت وی اعتراضی وارد نیست ولی میتوانید دادخواست تحریر و مهرو موم ترکه را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تحریر و مهر و موم ترکه دادخواست بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید ابتدا
دادخواست تغییر قیم به علت عدم رعایت مصلحت مولی علیه ، به طرفیت دادستان و قیم مطرح نمایید و
و بابت وسائل خانه هم میتوانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه تقدیم نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برادرتان که قیم است دادخواست تقسیم ارث کرده است می توانید به قیم بودن وی اعتراض نمایید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ره به جایی نخواهید برد مگر عدم صلاحیت قیم را ثابت نمایید. تقسیم ترکه نیز می بایست دید خواهان قیم است یا برادر به اصالت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تقاضای تغییر قیم به دلیل عدم مصلحت مولی علیه دهید و سپس برای خسارات و مبالغ برداشت شده دادخواست مطالبه وجوه دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت عدم رعایت مصلحت نسبت به تغییر قیم اقدام نمایید