مشاوره حقوقی رایگان - آبراه پشت بام

با سلام ساختمانی 2 طبقه میباشد و 4 واحد دارد لوله اب راه پشت بام که از پشت بام و پس از گذشتن تیغه مشترک دیوار بین این 4 واحد به پارکینگ میرسد نم دارد و دیوار دو واحد طبقه اول را خراب کرده است پس از کندن دیوار توسط لوله کش مشخص شد لوله در قسمت طبقه اول داخل تیغه مشترک دیوار به سمت یکی از واحد ها سوراخ شده
ایا هزینه بر عهده همان واحد است که سوراخ لوله سمت ان واحد است یا کل چهار واحد ؟ ؟ لطفا دقیق و کامل پاسخ دهید ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا کامل راهنمایی شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر لوله ها مشترک باشد و برای کلیه مالکین مشاع باشد کلیه مالکین موظف به پرداخت هزینه‌های آن خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبقه اول سوراخ نکرده باشد برعهده تمام مالکین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر جزء مشاعات باشد بر عهده همه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کلیه مالکین موظف به پرداخت هزینه‌های آن خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر طبقه اول سوراخ نکرده باشد برعهده تمام مالکین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کلیه مالکین موظف به پرداخت هزینه‌های آن خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در این مورد میتوان گفت مشاعات ساختمان اسیب دیده ونیاز به تعمیر دارد پس هزینه بر عهده کل مالکین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر لوله ها مشترک باشد کلیه مالکین موظف به پرداخت هزینه‌های آن خواهند بود

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

ساکنین طبقات اول و دوم در آپارتمان‌های چندطبقه نمی‌توانند نسبت به پرداخت هزینه‌های پشت بام بی‌تفاوت باشند. بلکه، تأمین هزینه‌های فضاهای مشاع و مشترک بر عهدۀ همۀ ساکنان آپارتمان است و نه عده‌ای خاص.
مشاع بودن یا نبودن قسمت‌های مختلف ساختمان به قید مالیکت در سند بستگی دارد. اما معمولا این قسمت‌ها جزو بخش‌های مشاع ساختمان محسوب می‌شوند:

زمین ساختمانپشت بامدرب ورودیراهروپنجره‌های راهروآسانسورورودی پارکینگپارکینگ اضافیپله‌هاشوفاژخانهتاسیسات مشترکانشعابات مشترکحیاطلابیباغچهتاسیسات مشترکسیستم گرمایش و سرمایشچاهانشعاب برق مشترکآسانسورلوله‌ها و سیم‌های برقاسکلت ساختمانراهرو و راه‌پلهرختشوی‌خانهحیاط خلوتاتاق سرایدارتلفن مرکزی