مشاوره حقوقی رایگان - امکان تغییر وثیقه

با سلام
بنده چکی بابت تضمین به یک نفر داده بودم که متاسفانه ایشان چک را برگشت زدند و تنها خانه بنده را که ارزش آن 4 برابر مبلغ چک بود توقیف کردند.
حال من مبلغ چک را تهیه کرده و دادگاه هم رای توقف اجرای عملیات را صادر نموده است.
آیا امکان تغییر وثیقه (پول به جای توقیف سند) تا زمان رای نهایی دادگاه وجود دارد؟
اگر پول شاکی رو بدهم چی باز هم خانه مزایده می شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما پول شاکی را بدهید و لاشه چک را بگیرید و به اجرای احکام داده و وکلا رفع توقیف میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول شاکی را بدهید دلیلی ندارد مزایده برگذار بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ چک و خسارات تاخیر تادیه را
به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و در اجرای احکام درخواست رفع توقیف ملک را نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تبدیل صرفا با رضایت محکوم له امکان پذیر است
ولی با توافق به پرداخت بدهی و خسارت و اخذ رسید مزایده عملا کن لم یکن خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مبلغ چک را به حساب دادگاه تودیع کنید سند آزاد خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما بدهی خود را تسویه حساب نمایید ملک رفع توقیف خواهد شد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. وفق قانون اجرای احکام مدنی، محکوم علیه ( در مانحن فیه = شما ) اگر حتی بعد از مزایده و تا زمان تنظیم سند انتقال اجرایی، کل بدهی را به صندوق دادگستری واریز نمایید، از ملک رفع بازداشت شده و به شما مسترد می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بدهی خود را تسویه کنید از ملک رفع توقیف میشود‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله مبلغ چک را به حساب دادگاه تودیع کنید سند آزاد خواهد شد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما مبلغ چک و خسارات تاخیر تادیه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و در اجرای احکام درخواست رفع توقیف ملک را نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از موجبات توقف مزایده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر شما بدهی خود را تسویه حساب نمایید ملک رفع توقیف خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وجه چک و خسارات پرداخت شود مزایده منتفی می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به شعبه مربوطه مراحعه کنید و تقاضای تبدیل تامین را بخواهید .