مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام من حدود 6ماه پیش تصادف کردم راننده مقابل مقصر100درصد شناخته شده طبق نظر کارشناس و کروکی. خسارت ماشینم بیشتر از تعهد بیمه ش بوده. پروندم تو دادگاه حقوقیه. راننده مقصر فوت شده. ماشین مقصر رو از پارکینگ در اوردن. میخاستم بدونم خسارت من از دیه ای که به خانوادش میرسه پرداخت میشه یا باید شکایت خاصی کنم توقیف اموال و خودرو ... بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همزمان با شکایت کیفری دادخواست مطالبه خسارات و تامین خواسته نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه خسارت بدهید و خسارت شما از ترکه متوفی وصول میشود شما میتوانید برای پرداخت خسارت دیه اورا تامین خواسته کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بابت خسارت دادخواست بدهید و دیه را توقیف ( تامین خواسته ) کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده خسارات را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و درخواست تامین خواسته برای توقیف دیه را مطرح کنید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست مطالبه خسارت مستقل طرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه خسارت دهید و تامین خواسته دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادخواست مطالبه خسارت مستقل طرح کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

به طرفیت وراث دادخواست مطالبه با ارایه مدارک قبلی خود کنید ضمنا جهت جلوگیری از هر نوع انتقالی برای تضییع حقوقتان درخوست تامین دلیل کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه خسارت مستقل طرح کنید