مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پارکینگ

با عرض سلام و وقت بخیر
من آپارتمانی رو به صورت وکالتی از شخصی خریداری نمودم، فروشنده هم مالک اصلی نبود و به صورت وکالتی خریده بود و در مبایعه نامه پارکینگ قید شده است. اما تا کنون فروشنده از تحویل پارکینگ خودداری نموده است. سند رو به نام خودم زدم. برای شکایت از فروشنده باید افراد قبل از ایشون رو در دادخواست به عنوان خوانده باید بیارم یا نه؟ ،فقط پارکینگ مانده، آپارتمان را تحویل گرفتم)
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبل و سازنده مطرح نمایید