مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه

با سلام و عرض ادب
پدر بنده قبل از فوتشون یک خونه ای داشتند که در حضور فرزندانشون به یکی از پسرهاشون بخشیدند و بخشش نامه ای هم مبنی بر همین موضوع تنظیم شد که به امضای پدر و سایر اعضای خانواده و چند نفر دیگه از اعضای فامیل رسیده بود اما سند خونه رو به نام ایشون نزدند، حالا بعد از فوت پدر یکی از اعضا این موضوع را قبول ندارد ، آیا میتوان با استناد با همان بخشش نامه غیر محضری اقدام به تنظیم سند به نام ایشان کرد یا خیر
پ.ن = مابقی وراث اعتراضی در این زمینه ندارند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان باید تایید وتنفیذ هبه نامه و الزام به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی را از طریق مراجع قضایی به طرفیت شما و شخص مدعی اقامه دعوا کند و بعد در جلسه دادگاه میتوانید تایید این هبه نامه را اعلام تا با حکم دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایشان باید تایید وتنفیذ هبه نامه و الزام به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی را از طریق مراجع قضایی به طرفیت شما و شخص مدعی اقامه دعوا کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله متهب میتواند اقدام به تنظیم سند رسمی نماید و باید دادخواست اثبات
عقد هبه و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت همه ورثه اقامه نماید و