مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو دوتکه رنگ دار. ولی تعویضی

سلام.
من یه پژو 405 مدل 93 تو سایت آگهی دیدم و طرف زده بود گلگیرها رنگ.اسکرین شات عکس آگهی رو دارم.
بعد از دیدن خودرو. و آمدن دو خریدار سوری که مثلا یکیشون کارشناس هست. از سادگی من سوء استفاده شد و اشتباه خود من که کارشناسی نبردم. بعد از نوشتن قولنامه درون پارکینگ خودرو.
فردا بعد از پرداخت کل پول در محضر و گرفتن وکالت فروش. مشخص شد که دو تا گلگیر ماشین و کف صندوق تعویض و شاسی ها عقب ضربه داره.
و درون قولنامه نوشته شده که.
(((( اتومبیل فوق به صورت رنگ دار معامله شد و به رویت کامل خریدار رسید و خریدار از کیف و کم آن کاملا آگاه هست.)))))
شکایت میتونم از این شخص کنم.
اگه برم تعویض پلاک و بخاطر تعویضی عقب خودرو پلاک نشه میتونم ماشین رو پس بدم و پولم رو بگیرم؟؟؟؟
چقدر هم هزینه پلوس و جلوبندی و سپرها و ایرادات ماشین کردم
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا شما دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را مطرح نمایید تا کارشناس نسبت به عیوب خودرو و خسارتی که به شما وارد کرده نظر خود را اعلام سپس نسبت به موضوع معامله یا مطالبه خسارت علیه شخص فروشنده می‌توانید دادخواست اصلی را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا شما دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را مطرح نمایید