مشاوره حقوقی رایگان - اذن دادگاه برای ازدواج دختر

سلام. دختر 22 ساله ای هستم که به تازگی میخوام با پسری 31 ساله ازدواج کنم
پدرم متاسفانه 17 ساله درگیر بیماری لاعلاجی هستند که قادر به تکلم نیستند و معلول جسمی ذهنی حرکتی حساب میشند و نمیتونند رضایت بدن چون فقط نفس میکشن و هیج علائم دیگه ای ندارن جهت رضایت...پدر پدرم یعنی پدربزرگم درقید حیات هستن ولی بنا به مشکلات خانوادگی چندساله باهم رفت و آمد نداریم و ایشون رضایت به ازدواج من نمیدن
منم تصمیم گرفتم اقدام کنم برای‌ گرفتن نامه ی اذن ازدواج از دادگاه...سوالم اینه:درصورتی که دادگاه پدربزرگمو احضار کنه برای توضیح علت مخالفتش درازدواج و درصورتی که پدربزرگم در دادگاه حضور پیدا نکنه چی میشه؟؟یعنی دادگاه رای رو به نفع من میده؟چون میدونم نمیاد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادگاه غیابی رسیدگی میکند و رای صادر میشود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام دادگاه شرایط شما و فرد مورد نظر را بررسی اگر به صلاح شما باشد حکم به نفع شما صادر میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادگاه در این صورت با احراز شرایط هم کفو بودن و صلاحیت اخلاقی و مالی پسر اذن به ازدواج میدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر پسر دارای شغل مناسب باشد بله قاضی اجازه ازدواج به شما خواهد داد

یک وکیل

تشخیص مصلحت با ولی قهری هست و تشخیص مصلحت قاضی ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه شرایط شما و فرد مورد نظر را بررسی اگر به صلاح شما باشد حکم به نفع شما صادر میشود