مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

سلام پسرم سه سال ونیمشه اسمش محمد مهدی میخاستم بدونم میشه اسمشو تو شناسنامه تغییر داد بزارم محمد کیان یا محمد مهدیار اصلا امکانش وجود داره یا وقت تلف کردنه؟؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام یک نوبت به اداره ثبت احوال مراجعه کنید امکان یا عدم امکانشو میگن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تغییرنام شرایط خاصی را دارد با توجه به سن فرزند احتمال دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موافقت نکردند از طریق دادگاه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست بدهید و در صورت رد درخواست باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید و

یک وکیل

سلام ابتدا از طریق ثبت احوال اگر مخالفت کردند از طریق دادگاه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.