مشاوره حقوقی رایگان - روش رفع توقیف کیفری ملک

با سلام و احترام
بنده در سال 95 آپارتمانی خریداری نمودم در سال 96 قرار بود فروشنده سند به نام بنده بزند، در سال 98 اقدام به ثبت دادخواست الزام تنظیم سند و اخذ پایان کار و صورتمجلس نمودم، بعد از چند روز متوجه شدم ملک توقیف شده و اعتراض ثالث نمودم رای دادگاه به نفع بنده صادر شد، رای دادگاه الزام نیز با توجه به توقیف بودن ملک بابت بخش الزام رد شد، مجددا ملک توسط شخص دیگری توقیف شد و بنده نیز اعتراض ثالث نمودم و مجدد رای رفع توقیف را گرفتم، بعد از چند روز متوجه شدم ملک توسط شعبه اجرای احکام کیفری توقیف شده است با گرفتن چند مشاوره برخی از همکاران شما میگفتن اعتراض ثالث بر روی حکم کیفری رد خواهد شد برخی خلاف این موضوع را مطرح مینمودن، حال از شما خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمائید که به چه صورت اقدام کنم.
قابل ذکر است پرونده در اجرای احکام کیفری مختومه ولی در شعبه بازپرسی جاری می باشد.
جهت ثبت اعتراض ثالث روی پرونده کیفری نیز به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمودن اونجا هم بهم گفتن اعتراض ثالث روی احکام کیفری معنا ندارد و رد خواهد شد.
متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان به استناد ماده 215 قانون مجازات اسلامی در ضبط و توقیف اموال درخواست خود را به شعبه کیفری مربوطه اعلام مستندات خود را ضمیمه تا تعیین تکلیف گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اعتراض ثالث در پرونده کیفری اختلافی بوده و بعضی شعبه ها آن را می پذیرند