مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اجراییه به ضامن وام

سلام و عرض ارادت
حدود چهار سال پیش یه جا ضامن وامی شدم امروز از همون بانک برام پیامک اجراییه از واحد اجرای اسناد و املاک اومده. این یعنی چی دقیق

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقساط پرداخت نشده و به همین دلیل اجرائیه صادر شده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقساط عقب افتاده و باید پرداخت نمایید پس از پرداخت از وام گیرنده مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اقساط معوقه را پرداخت نمایید در غیر این صورت اموال و حساب بانکی شما توقیف خواهد شد و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام ب دلیل عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده بانک شما را به عنوان مسئول پرداخت میشناسد. بهتر است جهت جلوگیری از اقدامات بعدی بانک اقساط معوقه را پرداخت نمایید