مشاوره حقوقی رایگان - اذن ارتفاق

با سلام
پدر اینجانب چند روزی است که باغ خود را فنس کشی نموده که از یک طرف به راه زراعی چند ملک زراعی مربوط می شود که البته بخاطر اینکه امکان پایه گذاری از اطراف مرز باغ خود به دلیل فنی امکان پذیر نبود مقدار جزیی به طرف راه پیشروی شده.لازم به ذکر است که چندین سال پیش از همان باغ جهت تعریض راه به همان راه اضافه نمو ده ایم که البته هیچ کاغدی را هم امضا نکر ده ام یعنی در واقع مقداری از راه قانونا جز ملک بنده محسوب می شود که به آن تعدی شده است که حالا یک نفر که از پدر ما شکایت نموده که وارد حریم راه شده ایم در صورتیکه 1-ایشان از آن راه عبور و مرور نمی کنند.(ذینفع نیست)وهمان شخص که دارای نهر آب از طرف دیگر همان راه است چند سال پیش بیش از حد لایروبی کرده و در واقع به حریم راه تجاوز کرده و راه را باریک نموده است
و حتی با وجود اینکه کارشناس بدوی اذعان نموده که به راه تجاوز شده ولی تاکید کرده که عبور ومرور دچار اختلال نشده است
حالا تکلیف بنده چیست؟
همچنین با این وجود عرض فعلی همان راه 5 است یعنی عبور همزمان دو وسیله نقلیه بر خلاف ادعای شاکی امکان پذیر است.و حتی میزان عرض متعارف راههای زراعی 4 متر است
آیا ما میتوانم به مقدار زمینی که به راه جهت عبور و مرور اذن داده ایم رجوع کنیم.و اصلا راه تبرئه ما چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر سابقا اذنی داده شده است قابل رجوع می باشد. مبنای حکم دادگاه گزارش صادره از سوی کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید