مشاوره حقوقی رایگان - ارتفاق در زمین کشاورزی

با سلام و خسته نباشید.
در کنار باغ ما یک باغ قرار داره که در قولنامه ما نوشته شده که مسیر عبور آب آن باغ از داخل باغ ما است ( از طرف صاحب قبلی قرار داده شده یعنی قراردادی هست )
و به چیز دیگه ای اشاره نشده. ما هم کنار مسیر آب نزدیک به 4 ساله که درخت کاشتیم
و این کار مانعی برای مسیر آب نیست. حال مالک اون باغ میگه من از باغ شما برای عبور آب باغم باید لوله گذاری کنم و این علاوه بر اینکه در منطقه ما عرف نیست و تو قرارداد هم ذکر نشده و باعث میشه نزدیک 50 متر از طول زمین ما از بین بره (برای ما ضرر محسوب میشه). میخواستم بدونم ایشون همچین کاری رو میتونن انجام بدن یا خیر ؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

فرد صاحب حق باید در دادگاه طرح دعوی نموده و دادگاه رسیدگی میکند مسئله شما نیاز به بررسی بیشتر دارد . در حالت اول خیر نمیتواند