مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای درخواست مهریه حتما باید معاینه از طریق پزشکی قانونی انجام بپذیره؟

باسلام بنده میخواستم دادخواست طلاق بدم و در دوران عقد با همسرم رابطه داشتیم و من باکره نیستم خواستم ببینم اگر من درخواست نصف مهریه رو بدم چون عقد بودیم بازهم دادگاه منو میفرسته معاینه و پزشک قانونی؟ چون برام خیلی مهمه کسی مطلع نشه از این قضیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین چیزی ممکن نیست و در زمان طلاق اگر مدعی باشید که باکره هستید میفرستن پزشکی قانونی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت ادعای دوشیزه بودن ارجاع به پزشک می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً دادگاه شما را در صورت درخواست زوج به پزشکی قانونی معرفی خواهد نمود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت صلاحدید دادگاه ارجاع به پزشکی قانونی میشود‌
والا صرف قبول طرفین پذیرفته میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روالش در دوران عقد فرستادن به پزشکی قانونیست مگر‌توافق طور دیگری باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه شما را به پزشک قانونی معرفی میکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت صلاحدید دادگاه ارجاع به پزشکی قانونی میشود‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه شما را به پزشک قانونی معرفی میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در زمان طلاق توسط دادگاه به پزشک قانونی ارجاع خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در زمان طلاق توسط دادگاه به پزشک قانونی ارجاع خواهد شد