مشاوره حقوقی رایگان - تغییر آدرس محل سکونت

با سلام. قبلا در سامانه ی ثنا یک ادرس را وارد نموده ام اما الان بنابر تغییر مکان ، در سامانه ثنا اطلاعات محل سکونت را ویرایش نموده ام. برگه ی شکایت نامه ای که برای من ارسال گردید به ادرس قبلی من ارسال گردید می خواهم بدانم الان که ادرس را تغییر داده ام آیا ابلاغیه ها به آدرس قبلی میروند ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک ب درستی از طریق خدمات قصایی ویرایش را انجام داده باشید خیر. باید ب مکان جدید ارسال گردد. میچوانید جهت پیگیری رونده تای در جریان نیر به شعبه نیز اطلاع رسانی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابلاغ ها همه الکترونیکی هستند ابلاغ فیزیکی صورت نمی گیرد . احیانا بعد از ویرایش آدرس آن را سیو نکرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابلاغ ها همه الکترونیکی هستند ابلاغ فیزیکی صورت نمی گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغ ها همه الکترونیکی هستند ابلاغ فیزیکی صورت نمی گیرد