مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزندان

باسلام لطفا سریع پاسخمو بدین درصورتی که منزل پدر در تهران و حضانت با او باشد و محل سکونت مادر در شهرستان باشد و مادر خواهان ملاقات فرزند خود باشد ایا قاضی حکم دیدار فرزند درشهرستان را به وسیله پدر میدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تقاضای نیابت قضایی کنید تا پرونده برای اجرا به شعبه شهرستان ارجاع شود.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير - متن دادنامه و نحوه ملاقات مورد اجرا است و غبطه و صلاح طفل در نظر است