مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل تحویل و تحویل در ملاقات فرزند

حضانت فرزند با پدر و بنده (مادر) دارای حق ملاقات 48 ساعت در پایان هفته ها هستم. در متن دادنامه دادگاه به مکان تحویل و تحول فرزند اشاره نشده و صرفا روز و ساعت درج شده است. حدود سه سال جهت تحویل گیری فرزند و استرداد به درب منزل پدر مراجعه می نمودم و ارایه رسید فرزند را تحویل می کرفتم. مواردی هم تحویل نمی دادند. تا اینکه حدود دو ماه و نیم از ملاقات ممانعت کردند که به اجرای احکام مراجعه و تشکیل پرونده اجرایی دادم. پس از آن حدود دو ماه تحویل و تحول در محل کلانتری و با صورتجلسه انجام شده و اکنون پدر آخرین بار فرزند را جهت ملاقات در کلانتری تحویل داده لیکن جهت بازپس گرفتن فرزند به کلانتری مراجعه ننموده است و نزدیک دو هفته است که فرزند نزد بنده می باشد. اطهارنامه ارسال کردم تا ساعتی را تعیین و جهت تحویل گیری به کلانتری مراجعه نماییم. لیکن ایشان امتناع نموده و اعلام می دارد که چون در متن رای ملاقات فرزند مکان مشخص نشده به کلانتری نمی آید. با توجه به ممانعت های مکرر قبلی ایشان بنده اصرار به تحویل و تحول فرزند در محل کلانتری دارم. آیا باید دادخواستی بدهم تا دادگاه حکمی صادر کند بابت تعیین محل تحویل و تحول فرزند؟ یا صرف پرونده اجرایی تشکیل شده و ارجاع شده به کلانتری کفایت می کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

فرزند را برای تحویل به کلانتری ببرید و صورت جلسه نمایید و به اجرای احکام مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شعبه پیگیری کنید و اگر لازم است در مورد تعیین محل ملاقات هم دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر صورت جلسه ایی دارید که در موعد مقررجهت تحویل نیامده و اظهار نامه هم فرستادید هیچ اتهامی متوجه شما نیست .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد میکنم جهت مشاوره بهتر نیازمند گفتگو می باشد تماس بگیرید.