مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل

سلام. بنده در خانه پدرم در یکی از طبقات ایشان زندگی میکردم ایشون پس از دعوا دیگر به بنده و همسر بنده اجازه ورود به خانه را ندادند. و وقتی برای اسباب کشی رفتیم باز ایشون اجازه به بردن اسباب ما ندادند و ادعا به این دارند که شما اسبابی ندارید و ماهم اسباب و جهیزیه ای را به شما نمی‌دهیم. حال بنده همراه باهمسرم به دادگاه شکایت کرده ولی دادگاه یک ماه دیگر وقت داده است و پدرم قصد ورود به منزل ما را دارد جهت بردن اسباب آیا ایشان همچین اجازه ای دارند و اینکه ما میتونیم کاری انجام دهیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر مستاجر بوده یا مالک طبقه هستید می توانید بابت ممانعت از حق شکایت کنید در غیر اینصورت اگر اذن در سکونت داشته می تواند پدر از اذن رجوع کند اما وسایل شماراباید بدهد می توانید بابت استرداد اموال حقوقی اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست تامین خواسته مطرح نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دادخواست تامین خواسته مطرح نمایید .