مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی دیابت

من دیابت نوع دو دارم
میشه راجب این بند توضیح بدید؟
منظورش اینه باید درمان شم و اگ طی یه دوره چند ماهه به درمان جواب ندادم بعد معافیت میگیرم؟یا در طول پروسه گرفتن معافیت دوروز بستریم میکنن ببینن واقعا قند دارم یا نه؟
بند:
ديابت غير وابسته به انسولين (تيپӀӀ) كه با وجود درمان، هموگلوبين AIC بالاتر از 7 و قند ناشتاي بيش از 126 اثبات شده طي بستري در مراكز درماني نيروهاي مسلح و يا دانشگاهي داشته باشد : معاف دائم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از بررسی در صورت تایید پزشک‌معاف دائم می شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از بررسی در صورت تائید پزشک معاف میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از بررسی در صورت تائید پزشک معاف میشوید.