مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی دیابت

سلام، خسته نباشید.
جناب دکتر
من دیابت بی مزه دارم. الان 4 سال هست که دارم. برای معافیت پزشکی اقدام کردم و بستری شدم و دکتر کمیسیون پزشکی من رو رد کردند. به دلیل انجام ندادن آزمایش adh ولی داخل ازمایش های که از مم گرفتن نشون میده دیابت بی مزه دارم م
mri دادم مشکل هیپوفیزی ندارم.
آیا معافیت دائم به من تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

معافیت پزشکی دیابت معافیت سربازی بیماری دیابت معافیت دیابت معافیت پزشکی سربازی سربازی