مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی دیابت

سلام ببخشید
بنده 2سال که دیابت نوع یک دارم و زیر نظر دکترها هستم چند وقتی است که دنبال معافیت پزشکی هستم که باید منتظر کمسیون شورای پزشکی باشم البته دکترهای بیمارستان نیروهای مسلح قبول کرده اند که بنده دیابت دارم و پرونده پزشکی دارم و آزمایشگاه 2بار قند گرفته اند و قندم ساعت اول 235 بوده است ولی متاسفانه ساعت دوم قند 141 بود و A1C 5.6 بوده است و اینکه زخم دیابت هم داشته ام و خوب شده است و آثارش یک مقداری است و دکتر چشم خودم که 5بار لیزر و تزریق انسولین هر2 چشم کرده ام و دوباره چشم سمت چپ 3بار لیزر و انسولین کرده ام و دکترهای بیمارستان نیروهای مسلح قبول کرده اند و شب ها نمی بینم و دکتر دیابت بهم گفته است که نباید راه بروم و درضمن پای چپ که زخم دیابت بوده است عمل کرده ام و متاسفانه پای چپ قوزک شکسته است که دکتر بهم گفته که دیرتر خوب می شود و نیاز به پیچ و مهره دارد و هنوز عمل نکرده ام باید منتظر کمسیون باشم تا ببینم نتیجه چه می شود و زیرنظر دکتر کلیه و مجاری و فشارخون و دیالز هستم و همچنین دکتر قلب و جراح پا و چشم و دیابت هستم و درضمن انسولین و قرص ها مصرف می کنم و در کل مدارک پزشکی دارم و برای انها اثابت شده است
حال باتوجه به این شرایط بنده کدام معاف از رزم یا معاف دائم تعلق می گیرد؟ راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معافیت پزشکی دیابت معافیت