مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

باسلام با پافشاری موجر مجبور به تخلیه کارگاهی کردم که 10ماه از قرارداد مانده بود بعد از تخلیه مدعی شده خودت تخلیه کردی زده زیر حرفش و ودیعه رو نمی داد من هم کلید ندادم الان 7ماه میگذره شکایت کردم محکوم به پرداخت ودیعه شد اعتراض زد ولی رد شد ولی هنوز حکم اجرایی نشده میتونه مدعی اجاره بهای ملک تخلیه شده بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دعوای اجرت المثل مطرح کرد بوسیله استشهاد محلی تخلیه را ثابت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دادخواست داد شما باید اثبات اقاله کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید