مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

باسلام، من مبلغ 30 میلیون از کسی گرفتم و دو فقره چک بهش دادم که یکی از چک‌ها قسمت تاریخ و وجه چیزی ننوشتم و در سامانه هم ثبت نکردم
هفته گذشته من مبلغ رو پرداخت کردم و یکی از چک‌ها رو گرفتم و متأسفانه اشتباه کردم چکی که در سامانه ثبت نشده را نگرفتم و الان طرف میگه بابت 5 روز تأخیر در پرداخت باید 500 هزار تومن سود بدی وگرنه چکو میبرم اقدام میکنم.
میخواستم بدونم آیا میتونه کاری کنه؟
آیا لازمه برم جلوی چکو ببندم و یا اعلام سرقت یا مفقودی کنم؟
ببخشید یه سوال دیگه؛ اگر چک با دو دست خط نوشته شود حکمش چیست؟ منظورم اینه اگر قسمت‌های خالی چک توسط شخص دیگری پُر شود من میتونم ازش شکایت کنم؟
تأکید میکنم در چک مذکور فقط امضاء و مبلغ درج شده و قسمت تاریخ و وجه خالی میباشد و در سامانه ثبت نکردم.
تشکر میکنم بابت وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله می تواند حقوقی اقدام کندبهتر است اعلام مفقودی وحساب را مسدود نمایید.در پاسخ به سوال دوم می توانید ادعای جعل نمایید وارجاع به نظر کارشناس شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی موضوع را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود بله می توانید اقدامات قانونیرا انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام لازم و قانونی را انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است توافقی عمل کنید .
دادن چک سفید تاریخ یا سفید وجه به منزله دادن وکالت به طرف مقابل جهت پر کردن مندرجات آن می باشد .
سوال شما قبلا هم پاسخ داده شده است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

برای بازگرداندن اعتبار به چک‌ها و اجرای دقیق قانون جدید چک باید اطلاعات چک در سیستم بانکی ثبت شود. یعنی چک، فقط به نوشتن روی برگه و امضا خلاصه نمی‌شود. تمامی افرادی که قصد استفاده از دسته‌چک جدید را دارند موظف هستند که پس از صدور چک، اطلاعات چک صادر شده (مبلغ و تاریخ و موضوع) را همراه اطلاعات دریافت‌کننده چک در سامانه صیاد (سامانه صدور یکپارچه دسته چک) بانک مرکزی ثبت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید