مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

سلام چک مفقودی من در بانک پاس شده و مبلغ از حساب من خارج شده ایا میتونم از لحاظ قانونی پیگیری کنم تا الان هیچگونه پیگیری نکردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید در صورتی که چک دسته شخص یا اشخاصی به عنوان سارق مورد سوء استفاده قرار گیرد و از حساب شما خارج شده است به اتهام سرقت تحصیل مال ازطریق نامشروع اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وقتی جلو حساب مسدود میشه ظرف یک هفته بایستی صادر کننده چک اقدام قانونی انجام وگواهی به بانک ارایه دهد در غیر اینصورت بانک حساب را به درخواست دارنده چک رفع مسدودی می زند.بنابر این بانک فقط در ظرف یک هفته مسدود می کند بعد از ان بدلیل عدم پیگیری قانونی رفع مسدودی می شود.