مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

با سلام، بنده برای دریافت دسته چک جدید به بانک مراجعه کردم و ایشان میفرمایند دو برگ از دسته چک بسیار قدیمی من هنوز وصول نشده است، این دو برگ چک را بنده سالها پیش پاره کردم و یکی از آنها هم خیس شد و دور انداختم، در زمان نمیدانستم که نگه داشتن چک مهم است، میفرمایند باید این دو برگ چک را باطل کنم، من چطور باید این کار را انجام دهم ؟ یعنی چک عملا نه مفقود شده نه جعل شده و نه حتی گم شده است بنده خودم آنها را معدوم کردم.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
... هستم ساکن تهران

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به طرفیت بانک دادخواست ابطال چک ها را بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید مبلغی را تعیین کنید و اعلام کند که این مبالغ در چک قید شده و همان مبالغ را به حساب خود واریز و مسدود نمایید و سپس می توانید نسبت به دریافت دسته چک مجدد اقدام شود