مشاوره حقوقی رایگان - مشکل‌ دار بودن کالای ارسالی

با سلام
بنده برای یک کالا از اینستاگرام 850هزار تومن پول پرداخت کردم ولی کالایی که به دستم رسیده مشکل داره و فروشنده همش امروز و فردا میکنه میگه مشکل رو حل میکنیم
میخواستم ببینم چجوری باید اقدام کنم برای پس گرفتن پولم

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-باید مدرکی دال بر معیوب بودن کالا داشته باشید و یا صدای فروشندگان را ضبط کرده و دران اشاره به معیوب بودن کالا شده باشد سپس از طریق دفاتر قضایی دادخواست استرداد مبلغ را تقدیم نمایید.

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام در خرید اینترنتی ظرف یکهفته فروشنده موظف به پس گرفتن کالااست و نیاز به دلیل خاصی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بایستی موضوع معیوب بودن کالا را اثبات نمایید در صورت داشتن ادله دادخواست استرداد ثمن معامله را نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون تجارت الکترونیک تا یک هفته کالا قابل عودت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد ثمن معامله را دهید و معیوب بودن کالا را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه موضوع اعلام نمایید و سپس طرح دعوا کنید