مشاوره حقوقی رایگان - قانون در مورد خرید و فروش ماشین بصورت قولنامه ای چیست

15روز پیش من ماشینم و اگهی کردم داخل برنامه ........ و ........ داخل اگهی نوشتم ماشین بدون رنگه و موتورش طبق گفته مکانیک واشر سرسیلندر لازم داره و سنسور اکسیژن و مخزن عقب اگزوز میخواد قیمت هم نوشتم 98میلیون ماشین تیبا مدل 93هستش. دو نفر اومدن ماشین و دیدن بهشون گفتم بی رنگ بودن ماشین به شرط کارشناسی ولی فنی ایراد داره گفتن تخفیف بده از 98منو اوردن تا 86تومن گفتن ماشینت 8تومن خرج داره کم کن خلاصه قولنامه نوشتیم 86 کل مدارک هم از من گرفتن 50 میلیون بمن پول دادن قرار شد 36تومن پول رو هم فردا تو محضر بمن بدن ... فرداش زنگ زدم بابت رفتن محضر گفتن ماشین دیشب وسط راه دیگه روشن نشده و بوکسولش کردن تا تعمیرگاه اجازه بده ماشین درست شد بریم محضر گفتم باشه الان بعداز 15روز اومدن میگن 10میلیون خرج کردن ماشین درست نشده 10تومن دیگه خرج داره ماشین و پس بگیر گفتم نهایت کاری که من میتونم انجام بدم اینه که بزاری میکانیکی فاکتورهای اون 10میلیونی هم که خرج کردی بیاری اگه 10تومن خرج کرده باشی و راست بگی من هزینه تعمیر ماشین و میدم ماشین و گذاشتیم میکانیکی مکانیک گفت هزارتومن بابت این ماشین خرج نشده هیچ فاکتوری هم واسه من نیاورده ماشین الان تو میکانیکی هستش. من چیکار باید کنم. لطفا منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اطلاعات بیشتر برای پاسخگویی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله را فسخ کنید و خودرو را تحویل بگیرید و ثمن را مسترد نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیاز به اطلاعات بیشتر برای پاسخگویی هست