مشاوره حقوقی رایگان - معنی این ابلاغیه چیه دقیقا؟

به من اتهام زدن

ولی الان بعد چند جلسه دادگاه یه ابلاغیه اومده که یه قسمتش برای شخص خودم نوشته:
"قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب"
منع تعقیب رو تقریبا میدونم این جلب دادرسی یعنی چی! اگه منع تعقیبه چرا قرار جلب به دادرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اتهامات شما متعدد بوده دربخشی منع تعقیب یعنی همان برائت حاصل نموده و در بخش نیز اتهام متوجه شما بوده و جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چند اتهام به شما وارد شده نسبت به برخی منع تعقیب شده اید و نسبت به برخی دیگر همچنان متهم هستید پرونده شما جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .احتمال دارد نسبت به دو اتهام رسیدگی که یکی قرار منع تعقیب خورده ودیگری جلب به دادرسی یعنی برای شما قرار مجرمیت صادر وپرونده از دادسرا به دادگاه می رود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا نسبت به قسمتی قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده جهت محاکمه میره دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چند اتهام به شما وارد شده نسبت به برخی منع تعقیب شده اید و نسبت به برخی دیگر همچنان متهم هستید و باید حاضرشوید و دفاع کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

چند اتهام به شما وارد است که برای برخی منع تعقیب صادر شده و به بقیه متهم هستید و باید از خود دفاع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارسال خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادنامه به صورت کامل مطالعه گردد تا مشخص گردد