مشاوره حقوقی رایگان - سند گذاری و مدت آزادی

با سلام میخواستم بدونم که کسی به جرم تخریب ماشین از طریق اسید پاشی دستگیر بشه و پروندش پیش قاضی محترم شعبه کشیک دادسرا بره بعد قاضی بهش حکم بده اون فرد بعد 5 روز سند بزاره و آزاد بشه خود سند کی آزاد میشه آیا فرد متهم با سابقه اول دوباره برمیگرده به زندان؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده مختومه بشه سند آزاد میشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تا زمانی که برایت حاصل کنید و اگر محکوم شدید تا زمان شروع به اجرای حکم و یا رضایت شاکی خصوصی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پرونده مختومه گردد سند آزاد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید