مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

سلام دو سال پیش یک نفر قرار شد گل برای فروش برام بیاورد و گفت دوتا چک به من بده فقط امضا کن. من هم امضا کردم و خودش نامه داد که چک امانت پیش من و ارزش دیگری ندارد و دو تا شاهد امضا کردن حالا گل نیاورد هیچ مبلغ نوشته تو چک ها و فروخته و یک ساله جلو حقوق و یارنه را گرفتن. حالا بعد از اون حکم جلب شوهرم گرفتن چند روزه بازداشته یعنی چی چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلاً برای رهایی می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و در صورت پذیرفتن همسر شما فوراً آزاد خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رای غیابی است باید واخواهی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان سوءاستفاده از سفید مهر یا سفید امضاء می توانید شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این شرایط دادخواست اعسار بدید اگر بپذیرند همسر شما ازاد میشود و بعد هم به عنوان خیانت در امانت از او شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست اعسار وتقسیط را مطرح نمایید اگر پذیرفته شود همسرتان آزاد میشود وبعدا به عنوان خیانت در امانت از او شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست اعسار بدید اگر بپذیرند همسر شما ازاد میشود و بعد هم به عنوان خیانت در امانت از او شکایت کنید.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت عنوان خیانت در امانت به استناد رسید دریافتی و شهود شکایت نمایید
در حال حاضر اعسار دهید
اگر حکم غیابی است واخواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با عنوان سوءاستفاده از سفید مهر یا سفید امضاء می توانید شکایت کنید.