مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

سلام. سال ٩6 چک امانتی دادم به دوستم مبلغ ٣٠ میلیون بعد خودم ١٧ میلیون دادم به دارنده چک و رسید دارم حالا بعده 6سال برگشت کرد و دادخواست داده. با رسید که دارم چک امانتی گرفته و شاهد هم دارم میتونم اثبات کنم و یا باید پولشو بدم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص ارزش دلایل با قاضی دادگاه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مابه التفاوت پولش را با تاخیر تادیه پرداخت کنی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه خیانت در امانت علیه این دوستتان تنظیم نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به رسید و شاهد ها استناد کنید و در صورت امکان شکایت خیانت در امانت را هم راهنمایی وکیل مطرح نمایید،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اسناد و مدارکی که در اختیاز دارید بایستی دز دادگاه امانی بودن چک را به اثبات برسانید تا از این طریق از پرداخت وجه چک معاف شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که چک امانی بوده شما مکلف به پرداخت نیستیذ

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چک امانتی بوده است یا خیر باید اسناد و مدارک شما بررسی است بارها در جلسات رسیدگی پیش میاد که دعوا کاملا منقلب شده و خواهان در جایگاه خوانده برعکس قرار می‌گیرند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر قاضی دادگاه دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله شما میتوانید با شواهد و دلایل آنرا با اثبات برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک قابل بررسی جهت اظهارنظر حقوقی است

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

شما در مرجع کیفری طرح دعوی خیانت در امانت کنید و رسید شکایت خود را به دادگاه رسیدگی کننده مطالبه وجه ارائه داده و تقاضای توقف رسیدگی تا تعیین تکلیف شکایت کیفری داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا باید خیانت در امانت را اثبات نمایید . دادگاه حقوقی تکلیفی ندارد به اثبات امانی بودن چک . به هرحال نظر دادگاه رسیدگی کننده ملاک عمل است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هم میتوانید شکایت کیفری خیانت درامانت علیه ایشان مطرح کنیدوهم استردادلاشه چک بعلت امانی بودن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استرداد لاشه ی چک و یا شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می‌بایست فورا شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
بنظر تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....