مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من 6روز قبل با ماشین 405تصادف کردم ماشین 405در حال حرکت خلاف بوده پدر کروکی پلیس را مقصر شناخته شد من شکایت کردم ولی پیامی مبنی برتعیین وقت رسیدگی برام هنوز صادر نشد من باید چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منتظر باشید برای شما طریق ثنا پیام ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ باشید اگر طولانی شد حضورا پیگیری کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد در صورت طولانی شدن حضوری موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر بمانید از طریق ثنا بهشما ابلاغ میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران روند پرونده را پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه ب تراکم پروندهممکن است کمی زمانبر باشد. منتظر ابلاغ بمانید. و حضوری نیز مراجعه و پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد در صورت طولانی شدن حضوری موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد در صورت طولانی شدن حضوری موضوع را پیگیری نماییداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید