مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر. ببخشید من چن تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین. من27شهریور داشتم میرفتم سرکار یه موتور بهم زد بعد ی پراید مشکی اومد رو پام دو روز بعد ی پلیسی اومد خونه از من سوالاتی پرسیدومن جواب دادم. رنگ ماشینی که بهم زده بود مشکی بود منم گفتم. درآخر از من شماره خواست منم چون روز تصادف که رو زمین بودم گوشیمو برده بودن شماره ای که رو گوشی بود رو دادم ولی اون شماره به اسم من نبود من نمیدونستم شماره رو برا اطلاع رسانی میخان الان اون سیم کارت دست من نیست و خاموشه خلاصه بعد چند روزی پلیس اومد دم در گفت چرا پیداتون نمی‌کنیم راننده موتور درخواست کروکی مجدد کرده ما رفتیم بعد بهمون گفتن نظر کارشناس بهتون پیامک میشه بعد 10 روزه خبری نشد و اون سیم کارت به اسم من نبود قرار بود به اون خط پیام بدن الان اون خط 10 روز اول بعد از کروکی روشن بود .بعد10روز اول تا الان که بشه 14 روز خاموشه ما دوباره رفیم دادگاه برای ی خط دیگه که به اسم خودم بود کد ثنا گرفتیم و گفتن تشکیل دادگاه بهتون پیامک داده میشه ولی خبری نشده میخاسم بدونم الان باید چیکار کنم ممکنه به اون خط که با اسم من نبود پیامک بدن ودادگاه تشکیل بشه من خبر نداشه باشم ؟سوال دومم در مورد ماشین هس روز تصادف من ماشین مشکی یادمه ولی الان ی ماشین سفید آوردن ومیگن ما نزدیم تو جلوی ماشین ما افتادی درصورتی که من خودم یادمه ماشین رو پای من بود و به زور بلندش کردن . از زمان تحویل پرونده به دادگاه تشکیل جلسه دادگاه چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پروسه منوط به تراکم پرونده هاست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضوری به شعبه مراجعه نمایید و ببینید که آیا شماره ثنا در پرونده ثبت شده است یا خیر
و مدت دادرسی هم چند ماه طول میکشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با دفتر خدمات قضایی مربوطه تماس بگیرید و پرونده خود را با شماره رهگیری پیگیری کنید