مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تصادف

سلام ‌خسته نباشید. هفته پیش یه تصادفی داشتم.که از پشت به یک ماشین زدم. و به ظاهر ماشین طرف مقابل چیزی نشده بود.و چون حال دخترم خوب نبود ومنتظر افسر نشدم و رفتم دخترمو به دکتر برسونم.بعد چند روز برایم پیام دادخواست اومده ک
رفته شورای حل اختلاف و طرف شاکی شده . باهاشون تماس گرفتم گفتن خسارت وارد شده به ماشین و براورد افت ماشینمونو بهم بده تا رضایت بدم در غیر اینصورت راه قانونی پیش برود و دیگر جواب تلفن منو نمیده الان موندم بهترین راه حل چیه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برید شورای حل اختلاف وطبق نظر کارشناس خسارت او را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ به موقع در مرجع قضایی حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما به شما پیشنهاد می‌کند توافقی حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق نظر کارشناس خسارت او را بدهید البته بهتر است توافق کنید