مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر...
موتورسوار هستم و با خودرویی تصادف داشتم که راننده خودرو مقصر است
ولی بنده از ناحیه لگن دچار شکستگی و کبودی پای راست هستم که قادر به حرکت کردن و راه رفتن نیستم به دستور پزشک یکماه هم نباید تحرکی داشته باشم
و همین مسئله باعث شده توانایی حضوری در مراجع قضائی و ثبت شکایت رو نداشته باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید یا وکیل بگیرید یا خودتان شکواییه از طریق دفتر قضایی مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به عدم توانایی حرکتی شما بایستی اقدام به اخذ وکیل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان تصادف توسط مأمور کلانتری صورتجلسه شده باشد ممکن است برای شما تشکیل پرونده انجام شده باشد و شما می توانید همان پرونده را پیگیری کنید و اگر پرونده ای تشکیل نشده باشد می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.