مشاوره حقوقی رایگان - ضامن دادگاه

سلام خسته نباشید .
اگر کسی ضامن بشه در دادگاه برای اینکه دیگری از بازداشت در بیاد . (به خاطر بدهی بازداشت شده باشد و دادگاه حکم صادر کند که بدهی قسط بندی شده باشد و سند هم برای ازادی گذاشته باشن) اگر بدهی خودش را فرد پرداخت نکنه ، مشکلی برای شخص ضامن شده پیش می اید؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اگر بدهی خود را پرداخت ننماید ضمانت به اجرا گذاشته شده و وجوه محکوم له از ضمانت توقیفی پرداخت خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ضامن مسؤولیت خواهد داشت و ضامن باید تمام اقساط را پرداخت نماید