مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور شمش طلا

با سلام. بنده سه ماه پیش منزل را به علت خوف جانی و ضرر مالی ترک کرده و لباس و وسایلی که مال خودم بود را از خانه بردم ، چون سال گذشته با شوهرم درگیر شدیم من ازدواج دومم بود همسرم ازدواج سوم ، و چون همسرم مجردی زندگی میکرد و مقداری وسایل خانه داشت بنده از جهیزیه ازدواج اولم کم و کسری خانه اش را آوردم ولی هیچ امضایی و رسیدی نگرفتم ، اکنون همسر من بعد از سه ماه که منزل اصفهان را ترک کرده و در تهران زندگی میکند ادعا کرده که من وسایل خانه و طلای شمش آب نشده که فاکتور دارد را من از خانه اش بردم که اصلا وجود خارجی نداره،بنده فیلم جهیزیه ازدواج قبلی را دارم که تمام وسایلی که بردم درون فیلم مشخص است که مال من بوده و هچنین صدای ضبط شده ایشان را که میگویند تمام وسایل خونه اصفهان را خودم جمع کردم و هیچ ادعایی مبنی بر اینکه شمش طلایی در خانه بوده نمیکند که تو‌ برداشتی
الان شکایت کرده من دو عدد شمش طلای آب نشده به همراه مقداری طلا و وسایل ایشون که همان وسایل خودم هست و حتی لباسهای شخصیم را بردی و باید پس بدهی
و عمدا شمش طلا نوشته که جزو حبه من حساب نشه و فاکتور هم ارائه کرده
آیا با ارائه فاکتور یا شاهد دروغین میتواند ثابت کند که من شمش طلا از خانه برده ام؟ در ضمن بنده سه عدد نامه پزشک قانونی مبنی بر کتک خوردن و برگه اختلال رفتاری و شخصیتی ازوی دارم
و صدای ضبط شده ایشان که اقرار به کتک زدنم من میکند را دارم دو‌عدد شکایت کیفری مبنی ضرب و شتم و‌تهدید و توهین ( حرامزاده،حروم لقمه ) دارم که آخرین بار جلوی مامورین کلانتری مرا زد و گزارش کلانتری هم موجود است.
1- آیا بعد از گذشتن سه ماه که ایشان اثاث کشی کرده بود و به تهران رفته میتواند ادعا کند که من دزدی کردم و شمش طلابردم‌ و اگر چنین ادعایی دارد آیا چرا همون روزهای اول شکایت دزدی نکرد؟ چون گفت خودم اثاث را جمع کردم‌
2- آیا میتواند لباس و کفش و و سایل شخصی من را پس بگیرد
3- با توجه به فیلم جهیزیه قبلی من میتوان ثابت کرد که وسایل خودم را بردم چون اگر ایشان متوجه میشد من میخواهم خانه را ترک‌ کنم نمیگذاشت هیچ چیزی ببرم
4- بنده هم شاهد دارم که بعد از ازدواج به اندازه یک‌ وانت وسیله به خانه ایشان بردم
در ضمن از ازدواج‌ ما هفت سال میگذرد
برای وسایل خانه ای که بردم فاکتوری ندارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت مشاوره در سوالات طولاتی ز پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسر شما چنین ادعایی دارد باید دلیل محکمه پسند ارایه دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ادعایی دادند باید دلایل مدارک خود را به ارائه مدارک مثبت اثبات نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال شما خیلی طولانی است در این آیتم قابل پاسخگویی نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

1بلی/ اگر هدیه باشد بلی3/خیر 4/رسیدگی میشود و ربطی به طلاها ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ادعای سرقت شمش طلا بعد از گذشت 3 ماه از سرقت ، اصولا به نتیجه نخواهد رسید مگر زوج بتواند ادعای سرقت طلا توسط زوجه را با شهادت شهود و سایر ادله
اثبات نماید