مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وسایل پسر از پدر

سلام با 18 سال سن پدری بسیار پرخاشگر دارم

میخوام نقل مکان کنم جای دیگه اما همیشه میگه اگر میخوای بری وسایلی که خریدم برای منه از جمله گوشی، لپ تاپ و غیره رو نمیتونی ببری و مالکیت با منه

اینها برای من خریده شده و خودش حتی اطلاعات مورد نیاز و توانایی استفاده از این وسایل رو نداره

الان من این وسایل که برای من خریده شده رو میتونم ببرم یا نه؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خیر نمیتواند بگیرد و شماهم که بردید انکارکنید که نزد شماست البته این انکارشمامانع طرح شکایت و عکس العمل از طرف ایشان نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع مورد بحث وکفتکو هست از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حیر این موارد هبه محسوب میشود و در این حالت قابل رجوع نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر این موارد هبه محسوب میشود و در این حالت قابل رجوع نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر این موارد هبه محسوب میشود و در این حالت قابل رجوع نیست