مشاوره حقوقی رایگان - من ماشین اس دی تیپ 2خریدم برج 4امسال خریدم که فقط خط خش داشته من رنگ کردم ولی کل ماشین رنگ بود

من سلام..من برج 4 یک ماشین اس دی تیپ 2خریدم برج 4 امسال آقای فروشنده گفت که فقط خط خش داشته من یک رنگ کردم برای قشنگی ولی ضاهر قزیه که من فکر می‌شود نبود ماشین داخل خیلی افتضاح بود دبیرم تصادفی بود فنی داغون جلوبندی هم خراب من از ندانستن برای اینک ماشین اول من بود وشناختی رو ماشین نداشتم خلاصه ...نقد 55میلیون دادم 10 میلیون دیگه 10 روز بعد دادم و توی تاریخ5/20بایستی 15 تومان میدادم که 12میلون دادم وبرج8/20باید 30تومان بدم که میشه فردا تورو خدا کمکم کنید من ماشین تعمیر کامل کردم 8500..صفحه کلاج 3500وخرج های دیگه که کردم ...الان چیکار باید بکنم
تورخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید طرح دعوا نمایید