مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه دار

با سلام بنده سال قبل همین موقع یه پراید 85 گرفتم با وام هنوز دارم قصط وامو میدم فروشنده که همون نمایشگاه داره ماشین و به من سه تیکه فابریک فروخت بعد ده روز رفتم تعویض پلاک سرهنگ بهم گفت ماشینت تعویض پلاک میشه ولی کامل رنگه تعویض پلاک کردم بعد همون روز بردم کارشناسی رنگ ماشین کلا رنگ بود سقف ودوتاشاسی جلوش و سینی جلوش تعویض بود فرداش رفتم شکایت کردم نمایشگاه دار تو دادگاه گفت اره من اشتباه کردم نمیدونستم بایستی بهش 3تیکه فابریک میفروختم بعد نمیدونم چیشد یکدفعه قاضی حکم داد که مالو دیدی خریدی شکایت بسته شد سوالم اینه وقتی طرف خودش داره میگه من نمیدونستم چرا قاضی رای و به نفع این داد الان چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

باید اقدام به فسخ معامله و سپس مطالبه ثمن کنید و به اقرار فروشنده در پرونده سابق استناد کنید.