مشاوره حقوقی رایگان - رنگ دار بودن چند جا ماشین صفر تحویل از نمایندگی

با سلامتی من برج 6 امسال 1401 یه پراید وانت از نمایندگی ... گرفتم ثبت نامی بود با دوماه تاخیر اومد البته الان که ماشین مدارکش اومد همین امروز فروختم خریدار رفته کارشناسی میگه چند جای ماشین لکه گیری داره 3 جاش دقیقن حالا ما باید چکار کنم راهی هم وجود داره که از نمایندگی شکایت کنم؟؟؟ ماشین صفر که تحویل گرفتم نمایندگی 12 کیلومتر کار بود که بهشون گفتم چرا 12 کیلومتر کار کرده گفتن عادی هستش این مقدار الان ماشین من نزدیک 50 کیلومتر 50تا دونه کیلومتر کار هستش چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد برعلیه نمایندگی شکایت کن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید اول شکایت خود را به اطلاع اداره حمایتی از حقوق مشتریان ارایه دهید و اگر افاقه نکرد تامین دلیل و شکایت از نمایندگی و شرکت

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بعد از انجام تامین دلیل با فوریت‌می توانید دادخواست دهید برای اعلام فسخ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر ماشین باید صفر باشد.
بله می توانید شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید ومتعاقبا دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابتدا درخواست تامین دلیل و سپس فسخ معامله را مطرح نمایید