مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

من سال 93 پراید خریدم برای خانمم پلاک بنام خانمم ونقدیش پرداخت کردم یه چک سررسید پرداخت کردم چک دومی ساعت 10 حسابم جابجاکردم گفتم چک برگشت خورده بامراجعه بانمایندگی شعبه فردوس شماره حساب دادپرداخت کردم ولی چکم برگشت ندادن ومن برشکست شدم وبعد دوسال اصل پولش دادم سودش 4تومان بود قرارشدقسطی کنن من 7تومن که پرداخت کردم حالا امدن 7700تومن حساب مسدود کردن وازخانمم هم که کارمنده حالا وکیل میخوام ولطف کنه توضیح بده میشه سود را کم کردواول حسابام انسدادکنن برام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید کارهای قانونی انجام بشه و لایحه بدهیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری با دایره حقوقی شرکت مورد نظر صحبت نمایید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. جمله بندی شما نامفهوم است اما در خصوص سود ک به حکم دادگاه باشد اگر مستند و ادله مبنی بر پرداخت در موعد دارید میتوانید به آن استناد کرده و درخواست محاسبه مجدد نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دایره حقوقی شرکت موضوع را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید