مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام وقت بخیر.. من 2 ماه پیش ماشینی خریدم به مبلغ 740 میلیون از بنگاه و طرف ماشین پلاک به نامش بود و سند داشت.. البته ماشین 4 دست چرخیده و همه سند داشتن.. من هم خریدم رفتم تعویض پلاک کردم.. الان دیروز از شرکت مدیران خودرو به من زنگ زدن که ماشین شما 760 میلیون بدهی داره و خودرو لیزینگی هستش.. و نفر اولی که سند کمپانی داره بدهی داره به شرکت.. با این تفاسیر آیا میتونن حکم توقیف خودرو رو بگیرین با این وجود که ماشین 5دست چرخیده و سند هم الان به نام من هست؟؟ .. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند و معامله شما نیز به نظر باطل است و شما می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معامله شما باطل است و امکان توقیف خودرو وجود دارد. بهتر است دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد ثمن دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان توقیف وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شرکت لیزینگ می تواند ماشین را توقیف نماید و شما می توانید نسبت به فروشنده خود دادخواست فسخ و مطالبه مبالغ خود را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معامله شما باطل است و امکان توقیف خودرو وجود دارد. بهتر است دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد ثمن دهید