مشاوره حقوقی رایگان - جدا سازی یارانه

سلام. زن سابق بنده بعد طلاق بخاطر سرپرستی پسرم یارانه پسرم را جدا کرده الان 3سال هست که پسرم برگشته پیش من و آیا میتوانم دوباره یارانه فرزندم را خودم بگیرم.ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق فرمانداری و پلیس بعلاوه ده اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید به سازمان هدفمندی یارانه ها درخواست بدهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر پسرتان از سن حضانت بالاتره میتونه دوباره یارانه اش را بحال سابق برگردانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق فرمانداری و یا پلیس 10اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر پیشخوان دولت درخواست بدهید

یک وکیل

ازطریق فرمانداری اقدام کنید

افروز گل کارنارنجی

افروز گل کارنارنجی :

اگر پسر در سنین 1 تا 18 سال هستند میتوانید با اثبات سلب سرپرستی همسرتان و حکم قضایی نسبت به بازگشت یارانه به حساب خود اقدام کنید در غیر این صورت تصمیم با فرزند هست که نسبت به دریافت یارانه خود اقدام کند یا در خواست نماید که به حساب شما واریز نمایند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر اگر از لحاظ قانونی سرپرستی با ایشون است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در سوال خود به این نوضوع ک پسرتان با حکم دادگاه نزد شما برگشته یا به سن انتخاب رسیده و با اختیار خرد نزد شما برگشته اشاره ای نفرموده اید. در صورتی کحکم سرپریتی قبلی کان لم یکن شده باشد میتوانید مجدد درخواست واریز یازانه به حساب خودتان را کنید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام اگر حضانت فرزند مشترک با شما باشه میتونید با مراجعه به پلیس بعلاوه ده اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که حضانت فرزند مشترک با شما باشد بله می توانید یارانه را جدا نمایید