مشاوره حقوقی رایگان - خانه ی ورثه ای

سلام . دختر مجردی هستم و در خانه ی پدری زندگی میکنم . پدرم فوت شده اند و خانه برای تمام ورثه است . اما برادرانم برای فروش منزل و حتی انحصار وراثت به توافق نمی‌رسند . بارها به آنان گفتم که توافق کنند که هرکدام به سهم ارثشان برسند. مادرم نیز زنده است و بااو در این خانه زندگی میکنم .آیا برادرانم می‌توانند از من بابت سکونت در این منزل پولی دریافت کنند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید خودتان به طرفیت بقیه وراث دادخواست انحصار وراثت دهید و سپس دادخواست تقیسم و مهر و مو ترکه . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا با بررسی دقیقتر ابعاد موضوع مشاوره تلفنی شوید