مشاوره حقوقی رایگان - پرونده .......... در شعبه 10دادياري-سنندج مجددا ثبت شد به چه منظوره

پرونده ...........در شعبه 10دادياري-سنندج مجددا ثبت شدیعنی چی سیم کارت خواهرم گم شده پیگیر نشده برای سوزوندنش اینجور ک مشخص شد پیداس کردن رو گوشی دزدی انداختن پای خواهرم وسط کشیدن بخاطر صاحب سیم کارت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا و یا حضورا پیگیری کنید. سپس اگر نیازی به راهنمایی داشتید در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

احتمالا برای تکمیل تحقیقات است