مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه فروش ملک

با سلام ملکی رادر سال 98 از فردی خریداری کردم وقرار شد از کل مبلغ معادل 90میلیون برای روز سند که مرداد 99 تعیین شده بود در دفترخانه پرداخت نمایم وچون سند هنوز آماده نشده است من هم در اون روز عدم حضور در دفترخانه نزدم ولی اکنون ایشان مدعی هستند که من در این معامله ضرر کردم ودرخواست فسخ معامله را کرده اند درصورتیکه از 90میلیونی که باید در دفترخانه پرداخت میشد 60میلیون دادم واکنون 30میلیون مانده سوال اینکه آیا او میتواند معامله را فسخ کند ودوم اینکه من میتوانم بابت تاخیر سند از ایشان تقاضای زیان کنم ممون از راهنمای شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بیع عقدی لازم وتا حق فسخ در قرارداد پیش بینی نشود یا طرفین اقاله نکنند امکان برهم زدن معامله وجود ندارد.می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید