مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت رضایت شاکی جهت رفع اتهام

باسلام همسرم به جرم حمل مواد در مورخ 95/10 دستگیر و در زندان می باشد که در مورخ 96/4 شخصی را به جرم سرقت از منزل دستگیره نموده که این شخص همسرم را به عنوان شریک جرمش اعلام کرد. بعد از بازجویی در اگاهی از ما خواست شد که رضایت شاکی را جلب نمود. لازم به ذکر است که همسر نسبت به این موضوع در بازجویی انجام شده اعلام کرده که. در این سرقت هیچ گونه دخالتی نداشت. و ایشان در بازجویی گفته‌ام در صورت رفع اتهام رضایت شاکی را جلب نموده. در اگاهی میزان کالری 2الی3میلیون اعلام کرده‌اند. که بعد از مراجعه به دادگاه با قرار 120میلیون برایشان صادر شده. که به علت سابقه قبلی همسرم دادگاه او را به اتهام مشارکت محکوم دانست. و همچنین از دادن آدرس شاکی امتناع مینماید. برای رفع اتهام ایشان چه اقدامی میتوان کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام صرف ادعا مثبت همدست بودن همسر شما نیست.فیلم و عکسی از حضور همسر شما وجود دارد؟چه ارتباطی میان همسر شما و سارق وجود دارد؟120 میلیون تومان بابت 2-3 میلیون غیر قابل توجیه است،اگر امکان گرفتن وکیل دارید حتما اقدام نمایید.

یک وکیل

همانطور که همکار محترم پیشنهاد دادند حتما جهت گرفتن وکیل اقدام نمایید