مشاوره حقوقی رایگان - برگه کمپانی و سند

سلام بنده یک پژو 405خریدم.صاحب قبلی فقط برگه سبز بنامشه وصاحب قبلی اون هم دوباره فقط برگه سبز بنامشه و برگه کمپانی گم شده.حالا میخواستم بدونم میتونم من هم تعویض پلاک کنم وبرگه سبز بگیرم؟وآیا لازمه بااینکه میگن برگ سبز سند است سند قطعی بنامم بخوره؟و برگه کمپانی راچطور بگیرم.لطف می‌کنید هرچه زود تر جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص برگه کمپانی اگر مدارکی دال بر مالکیت خودرو همچون وکالتنامه دارید ابتدا آگهی مفقودی سند کمپانی را بدهیدو بعد از مدت 10 روز به شرکت تولید کننده مراجعه و درخواست نمایید در خصوص برگ سبز نیز با توجه به وضعیت فعلی برگ سبز سند مالکیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند است تمام ابعاد مورد بررسی قرار گیرد تماس بگیرید